espressocafe.ro

sâmbătă, 10 martie 2018

Ce face un model de videochat

Cautam pe internet informatii despre ceea ce face un model de videochat de fapt, caci nu stiam sigur si nu voiam sa raman cu nelamuriri, cand am gasit un articol care contine o poveste foarte interesanta, care ar putea fi folosita cu succes oriunde si oricand pe post de indemn motivational. Pana la urma, despre asta este viata, despre a ne urma visul pas cu pas, de a depune oric efort pentru a ajunge la capatul tunelului, acolo unde luminita se transforma in soare calduros. Asadar, sa vedem despre ce era povestea pe care am gasit-o cand am tastat pe google cuvintele ce face un model de videochat.

O tanara care a fost dintotdeauna convinsa ca poate face mai multe cu viata ei s-a angajat la un cunoscut studio de videochat pentru a castiga rapid bani multi si, atunci cand a avut destui bani, si-a implinit visul de a deveni creator de moda si de a realiza cele mai frumoase rochii pe care si le putea imagina. Mai mult, fata inca mai pastreaza legatura cu respectivul studio de videochat
si, din cand in cand, le ofera celor care lucreaza acolo rochite create chiar de ea. Povestea, adevarata sau nu (habar nu am), are darul de a impulsiona orice om viu, de a-l face sa stranga din dinti indiferent cate greutati intalneste in viata, si asta doar pentru ca are un vis si vrea sa il implineasca.

Ma gandesc la mine, la familia mea, la faptul ca am ales sa plecam din tara pentru un trai mai bun. Sa nu credeti ca pe aici umbla cainii cu covrigi in coada. E greu, e foarte greu sa te integrezi intr-o tara straina, sa lucrezi intr-un colectiv format din oameni veniti din toate colturile lumii, sa ajungi sa gandesti intr-o limba care iti este straina, insa daca iti doresti mai mult de la viata, daca vrei ceva mai bun pentru tine si pentru ai tai, solutia e una singura: sa muncesti, sa lupti pentru idealul tau, sa intelegi ca e vorba despre o etapa trecatoare, care iti va aduce mai tarziu bucuria de a te fi realizat prin forte proprii, de a fi luptat cu tine, cu fricile tale, cu durerile tale, cu prejudecatile tale si de a fi invins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu