espressocafe.ro

luni, 4 septembrie 2017

Aminoacizi

Cei care au fost atenti la orele de chimie din scoala stiu deja ca aminoacizii sunt substante specifice materiei vii, ca pot fi caracterizate prin prezenta in aceeasi molecula a unei functii acide si a unei functii bazice si care intra in compozitia proteinelor. Este stiut, de asemenea, faptul ca fiecare culturist are mare grija la ceea ce mananca, la tot ceea ce inseamna sanse mai multe pentru a ajunge la performantele dorite.

Aminoacizii, din cate am inteles de la cei care s-au documentat mai mult in legatura cu tot ceea ce inseamna culturism, sunt necesari unei bune functionari a organismului si din acest motiv multi dintre cei care practica aceasta disciplina sportiva au grija sa introduca in alimentatie produsele potrivite sau, dupa caz, sa foloseasca diverse suplimente nutrivive care sa contina cele necesare.


Pana la urma, sa nu uitam ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine, iar un corp frumos, un crop bine definit, nu poate fi tinut pentru mult timp asa daca nu se lucreaza permanent la intretinerea lui, daca sportivii nu fac zilnic antrenamente, daca nu au un mod de viata potrivit.


Unii sportivi aleg sa foloseasca suplimente nutritive, dupa cum spuneam mai sus. Dintre aminoacizi, se cauta deseori Weider Premium BCAA Powder, caci este util atat in timpul antrenamentelor, cat si dupa, cand contribuie la reducerea oboselii. Este recomandat in special celor care practica antrenamente de forta cu intentia de a contrui masa musculara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu