espressocafe.ro

luni, 26 septembrie 2016

Saltele ieftine

Fiind un blog pe care scriu povesti despre flori, ma simt tentata sa spun ca saltele ieftine va puteti face din petale de flori uscate, care au marele avantaj ca nu costa nimic si pot parfuma camera in care dormiti. Nu o voi face, probabil pentru ca stiu cat de sensibile sunt petalele uscate de flori, dar si pentru ca exista un magazin online ce comercializeaza saltele ieftine si foarte comode, bine lucrate, in care somnul vine si nechemat. Noi chiar suntem in aceasta perioada in cautarea unor saltele pat bune, din care sa alegem una pentru dormitor, caci o suita de intamplari nefericite si ciudate a facut sa ramanem fara. Adica mai avem inca acea saltea, dar este practic de nefolosit. Multumirile noastre se indreapta catre Vrabiuta, cea mai mica si mai obraznica dintre pisicutele noastre, cea care a confundat de zeci de ori salteaua de pat cu litiera (si invers). Acum, vrem sau nu vrem, suntem nevoiti sa cautam printre alte saltele pat din magazine si sa cumparam una. Si sa tinem permanent incuiata usa de la dormitor pentru ca micuta sa nu mai aiba acces la uriasa ei litiera. :)))


Nu cred ca ne vom uita la pret saltele, ci in primul rand vom fi atenti la ceea ce aceste saltele pat ofera, caci ne dorim o saltea solida, comoda, care sa ne ajute sa dormim bine si sa ne trezim cu adevarat odihniti, fara dureri de gat sau de spate. Stiu unde pot gasi salteaua de pat ideala: pe site-ul celor de la Acaju.ro. Orice persoana interesata poate alege din bogata oferta pe care o au saltele cu memorie, saltele cu arcuri, saltele cu latex si arcuri, saltele superortopedice si multe altele. Pentru pret saltele, va invit sa vizitati site-ul Acaju.ro, locul unde veti gasi toate detaliile ce v-ar putea interesa. 




"Ne desfasuram activitatea prin cele 3 magazine in franciza LEMS din Iasi, Vaslui si Neamt si prin intermediul magazinului online www.acaju.ro, cu acoperire nationala si Republica Moldova.

Cu siguranta nu toate sunt perfecte, cu siguranta multe se pot imbunatati, de aceea suntem orientati tot timpul catre a face lucrurile mai bine, bazandu-ne permanent si pe feedback-ul vostru.

Credem in prietenie si bun simt si clipa de clipa cladim o echipa ghidata de aceste principii.

Suntem orientati catre dorintele voastre si ne construim portofoliul de produse si servicii plecand de la sugestiile voastre.
Serviciile pe care le oferim sunt:
Livrare oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii tale.
Alegerea texturii si a culorii materialelor de acoperire la canapele si coltare, din sute de optiuni.
Deschiderea coletului la livrare, in prezenta curierului.
Retur gratuit imediat daca nu esti pe deplin multumit.
Plata cat mai simplu cu putinta: ramburs la curier, cu cardul pe site, cu cardul de rate fara dobanda, prin banca.
60 de zile GARANTIE DE RETUR, astfel ca daca nu esti pe deplin multumit, ai o multime de timp sa te razgandesti.
Intre 2 si 6 rate fara dobanda, prin cardurile de cumparaturi emise de BRD, RAIFFEISEIN, BCR, TRANSILVANIA, CREDITE EUROPE BANK, GARANTI BANK SI ALPHA BANK

Va multumim si asteptam punctul vostru de vedere la +40 0735900614 si comenzi@acaju.ro"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu