espressocafe.ro

marți, 2 august 2016

Vas hidrofor 100l

Un vas hidrofor 100l este foarte util in gospodarie, spun specialistii si o confirma toti cei care au cumparat si utilizat deja asa ceva. Cu ajutorul lui putem stoca apa necesara, astfel incat sa dispunem permanent de o rezerva pentru alimentarea locuintei. Vasul hidrofor de 100 l este de fapt un rezervor care pastreaza apa in conditii optime pana la momentul in care dorim sa o folosim prin intermediul robinetilor cu care este dotata instalatia. Datorita acestui vas hidrofor (vas de expansiune hidrofor) putem stoca o cantitate insemnata de apa pe care sa o folosim la nevoie in gospodarie, in diverse activitati casnice, in indeletnicirile igienico - sanitare de zi cu zi, ori de cate ori este necesar. 



Desigur, atunci cand ne decidem sa achizitionam un vas hidrofor, este de preferat sa discutam intai cu un specialist, caci acesta ne poate indrumacatre vasul de expansiune care se potriveste cel mai bine nevoilor din gospodaria noastra. Acesta va tine cont de toti factorii si ne va recomanda produsul care sa faca fata cel mai bine necesitatilor noastre. Daca ati facut deja calculele necesare sau daca ati discutat deja cu un specialist, puteti achizitiona fara grija un vas hidrofor 100l. Daca nu ati facut-o inca, acum este momentul sa apelati la sfaturile unui specialist care va va indruma catre cel mai potrivit produs. 
Vasele de expansiune folosite la stocarea apei pot fi verticale sau orizontale si fiecare dintre ele are anumite specificatii tehnice de care trebuie sa tineti cont atunci cand va decideti sa cumparati un vas hidrofor. De exemplu, vasul de expansiune din imaginea de mai sus este de tip orizontal si se foloseste in instalatiile de apa potabila rece, ceea ce inseamna ca temperatura minima de lucru va fi de 0 grade, iar cea maxima de 40 de grade celsius. De asemenea, trebuie mentionat ca acesta dispune de un suport pentru pompa si are o membrana interschimbabila. Presiunea maxima de lucru este de 6 bari. 

De obicei calitatea unui produs se vede chiar din pretul acestuia, asa ca recomandat ar fi sa nu va repeziti la primul vas hidrofor care va iese in cale, ci sa il cautati pe acela care este de o calitate neindoielnica. Daca doriti sa cumparati un vas hidrofor, verificati inca de la inceput oferta existenta pe site-ul shop-einstal.ro, caci acolo veti avea ocazia de a gasi vase de expansiune de toate marimile si pentru toate intrebuintarile, ba chiar veti putea cere si sfaturi specialistilor pentru ca achizitia sa satisfaca nevoile voastre. 

Fiind vorba despre o firma care are in spate o experienta de 11 ani in domeniul vanzarii produselor specifice instalatiior termice si sanitare, cu siguranta tot ceea ce veti gasi pe site-ul www.shop-einstal.ro va fi de calitate si va putea satisface nevoile casei voastre. 

"Punctul de lucru cu clientii finali ofera prin personalul calificat cele mai bune sfaturi in alegerea produselor. Angajatii au beneficiat de traininguri oferite de catre producatori in tara si in strainatate. Pe langa sfaturile profesioniste, oferim clientilor nostri, atat persoane fizice cat si juridice, posibilitatea transportului marfii la destinatie, indiferent de cantitatea achizitionata, devenind astfel o firma serioasa, ce poate sa acopere toate nevoile unui client.

De asemenea, producatorii echipamentelor comercializate de catre noi ne considera un partener loial, serios si eficace dat fiind ca in decursul celor 9 ani de existenta, Expert Instal Group a largit gama de provideri, nu a modificat-o.

Tinand cont de dinamica pietei, incepand cu anul 2010, Expert Instal Group a inceput vanzarile de produse si in mediul online, ajungand in acest moment sa detina peste 4 magazine in mediul virtual."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu