espressocafe.ro

luni, 11 iulie 2016

Garduri metalice si stalpi pentru gard

A vazut prin sat garduri metalice rezistente si cu un aspect placut. Stiind ca are prun curte bucati de fier ce zac nefolosite, socrul meu si-a spus ca a sosit momentul sa schimbe infatisarea curtii. Din pacate, nu a cerut sfatul si nici ajutorul nimanui. Singur a taiat bucatile de fier la dimensiunea dorita, singur a calculat distanta la care sa fie imbinate, singur le-a sudat. Ne-a chemat abia la final, cand gardul a fost gata. Avea nevoie de baieti pentru a sapa gropi si a pregati stalpi pentru gard. Atat sotul meu, cat si cumnatul, s-au luat cu mainile de cap cand au vazut "lucrarea". Socrul meu este un om harnic, priceput si ambitios, insa faptul ca a suferit pana acum doua atacuri cerebrale in urma carora a ramas cu sechele (o mana nu o mai poate misca, iar un picior mai mult il taraste) nu il ajuta deloc. Gardul era cam stramb si nu voia sa se aseze bine. I-am spus sa il puna la curtea pasarilor, ca ii comandam noi niste garduri bune pentru la strada. Ii comandam si stalpi pentru gard, unii cu adevarat rezistenti, care sa poata sustine orice fel de gard ar dori. 


S-a inrosit la fata, semn ca era nervos, si mi-a intins galetusa cu vopsea, sa aranjez gardul pe care il facuse. I-am facut pe plac, insa in mintea mea ideea se nascuse deja. Vom pune mana de la mana si vom comanda cele mai frumoase si mai rezistente modele de garduri din cate exista pe site-ul Emenatwork.ro. Am discutat si cu soacra mea. Rolul ei este de a-l convinge pe tata socru ca e foarte frumos acel gard, dar copiii isi doresc garduri drepte, rezistente, facute din materiale de calitate, nu din resturile de prin curte. Sper sa reuseasca. :)

Comandand garduri si stalpi pentru gard de la Emenatwork.ro, clientii au si unele avantaje, dupa cum puteti vedea mai jos:


"Consultanta De specialitate la orice comanda
Know How - Experienta de peste 20 de ani
Rapiditate - Transport in maxim 24 de ore

Showroom - In Bucuresti, Constanta, Craiova si Cluj"

"Inscrie-te la Noutatile noastre!
Noi iti rasplatim fidelitatea o REDUCERE de 5% pentru prima ta comanda!"
"Plata serviciilor 

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: numerar, plata online folosind cardul, cu cardul din showroom sau prin ordin de plata. 
Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. 
Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom
La ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 
Plata online folosind cardul
Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat, iar in cazul in care livrarea se face cu un curier, costul de transport va fi mai mic prin eliminarea costului de ramburs."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu