espressocafe.ro

luni, 9 mai 2016

Clinica de stomatologie Dr Serban

Poate veti rade, dar eu tot va spun. Stiti cum mi-a atras mie atentia clinica de stomatologie Dr Serban, despre care puteti afla mai multe informatii pe site-ul www.drserban.ro? Prin zambetele pe care stomatologii care lucreaza acolo le afiseaza in poze. Consider ca acesta este primul lucru pe care il poate face un om pentru a convinge alti oameni ca e bun in domeniul sau: sa afiseze la vedere ceea ce il recomanda, si anume fix produsul, serviciul la care se pricepe. Adica au trecut vremurile cand eram intelegatori cu cizmarul care nu are cizme, cu criotorul care nu are palton sau cu stomatologul care nu are dinti in gura. Ii apreciez pe cei care vand o anumita marca de masina si chiar se afiseaza pe strazi cu respectiva marca, la fel cum ii apreciez pe cei care produc pufuleti si chiar mananca din respectivul sortiment de pufuleti. Am vazut si la polul opus oameni care produc salamul x si ei nu mananca niciodata respectivul salam, ci cumpara de la firma y. Asadar, o clinica stomatologica pe care doresc sa o recomand in baza celor de mai sus, dar si in functie de alte criterii despre care voi vorbi imediat: www.drserban.ro.

La clinica stomatologica Dr Serban puteti beneficia de ultimele tehnici in implantologie orala si chirurgie orala, de cea mai sigura metoda de augmentare osoasa, de vindecare si regenerare tisulara, de elevare a sinusului maxilar fara complicatii: tehnica PRF. Totodata, albirea dintilor, tehnica prin care se pot rezolva discromiile dentare (coloratiile) usoare si moderate, este unul dintre serviciile pe care la clinica Dr Serban le puteti primi in cele mai bune conditii. Medicii stomatologi care lucreaza aici au o experienta de 15 ani in domeniu, au facut cursuri de specializare atat in tara, cat si in strainatate, deci va vor oferi garantia unor lucrari de inalta calitate. Nu trebuie uitat nici faptul ca la clinica d stimatologie Dr Serban exista tehnica si aparatura avansata de chirurgie si implantologie. Printre altele, doresc sa mentionez aici aparatura de ultima generatie PIEZOSURGERY, dar si confortul sporit de care se bucura pacientii post chirurgical, comparativ cu tehnicile clasice. 

In afara de albirea dintilor si de implanturile dentare, la clinica de stomatologie Dr Serban mai puteti beneficia de protetica dentara simpla sau complexa, de estetica dentara, de extractie molar de minte, de radiologie dentara, de chirurgie orala, de terapie endodontica, de paradontologie si de terapie resturativa. Pentru ca toate persoanele interesate sa capete incredere si sa inteleaga ca serviciile sunt inalt calitative, iata un mic fragment preluat de pe siteul www.drserban.ro:
"Clinica noastra foloseste in operatiile de implantologie un aparat de ultima generatie PIEZOSURGERY, care creste siguranta actului operator atat pentru medic cat si pentru pacient, este minim traumatizant, ofera un confort sporit postchirurgical fata de tehnicile clasice folosite in implantologie. Piezosurgery are indicatii in operatiile de elevare a sinusului maxilar fara lezarea membranei sinuzale, operatii de inserare a implantelor in oasele maxilare inguste (splitting), augumentari osoase, extractii dentare atraumatice.
Rata de succes inregistrata la pacinetii cu implante este de 98-100%. Rata de succes variaza in functie de starea de sanatate a pacientului (implantele dentare sunt contraindicate la pacienti cu afectiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale), tehnica operatorie, calitatea si cantitatea osului si cel mai important igiena pacientului. Daca sunt ingirijite corect, implantele dentare pot dura toata viata. Este necesar ca pacientul sa vina regulat la control. Se considera ca implantele dentare au cea mai mare rata de succes dintre toate tratamentele stomatologice. Implantele dentare nu se cariaza, dar atunci cand igiena orala nu este corecta se poate dezvolta periimplantita, afectiune ce poate duce la infectarea tesutului din jurul implantului si ulterior la pierderea lui. Riscul de perimiplantita este crescut la fumatori si la pacientii cu igiena orala deficitara."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu