espressocafe.ro

luni, 14 martie 2016

Farmacie verde

Exista din batrani ideea ca un om verde e un om parca vesnic tanar, in putere, plin de vitalitate si cu o pofta de viata de invidiat. Astazi, cu atatea noi produse de ingrijire si infrumusetare, cu medicina care a evoluat atat de mult, cu noile posibilitati de a face miscare si de a ne hrani sanatos, fiecare dintre noi poate fi un om verde. Totul este sa acordam suficienta importanta sanatatii noastre si, de ce nu?, aspectului fizic. Nu voi tine prelegeri despre ce inseamna sa mananci sanatos, nici despre cata miscare trebuie sa faca fiecare dintre noi pentru a arata bine fara sa apara senzatia de epuizare fizica. Voi indrazni doar sa va trimit la www.farmacieverde.ro, un site unde puteti gasi o multime de produse care sa va fie de folos in viata de zi cu zi, pentru procesul de infrumusetare personala sau chiar pentru a preveni unele boli. Veti gasi pe www.farmacieverde.ro produse pentru detoxificare, antioxidante, produse care sa va confere energie, vitalitate, produse pentru cura de slabire, pentru probleme de memorare, produse pentru par, unghii, piele, vitamine si minerale sau, daca va e mai usor, impartite pe categorii; produse pentru femei, copii, barbati, sportivi...

"FarmacieVerde.ro este distribuitor autorizat al Provita Nutrition S.A. și este operat de Tanguera Studio S.R.L., CUI 23255860, Reg. com. J40/2362/13.02.2008
S.C. Provita Nutrition S.A. este reprezentant unic în România al firmei canadiene Provita Nutrition & Health Inc. Și are aceeași misiune ca aceasta.
MISIUNEA NOASTRĂ : “SĂ VĂ INFORMĂM ŞI SĂ VĂ OFERIM TOT CE ESTE MAI NOU, MAI EFICIENT, LA CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE, PURITATE ŞI DOZAJ"
Cum realizăm misiunea de mai sus? Oferind numai produse de calitate și potență terapeutică incontestabile.
Dr. Lucian-Bogdan Delcea, Președinte - S.C. Provita Nutrition S.A."

Un om verde este un om care este sanatos, un om in organismul caruia totul se regateste in proportii cat mai apropiate de ideal. De foarte multe ori, din felul grabit in care ne traim viata, din alimentele pe care le mancam, nu reusim sa oferim corpului tot ceea ce ii trebuie. De cum apare vreun dezechilibru, ne simtim slabiti, suntem palizi, incercanati, obositi, fara pofta de viata. Aici putem interveni cu diverse suplimente alimentare, cu diverse substante care sa ne redea echilibrul (recomand cu tarie consultarea unui medic inainte de a lua orice fel de suplimente nutritive), iar multe dintre cele ce ne-ar putea fi de folos se gasesc chiar in farmacieverde.ro. Dar, inainte de toate, fiecare dintre noi ar trebui sa isi faca periodic un set complet de analize, pentru a se asigura ca nu o boala grava a dat organismul peste cap si, la sfatul medicului, poate suplimenta cu produse ajutatoare, cum sigur veti gasi pe site-ul despre care va spun. 

Mult mai multe detalii decat va pot da eu intr-un articol veti gasi chiar la fata locului, pe site-ul respectiv. Am remarcat ca produsele sunt impartite pe categorii, in asa fel incat oricum ati cauta, tot le veti gasi, inclusiv dupa numele afectiunii de care suferiti si pentru care sunt recomandate anumite produse. Nu uitati! Inainte de toate faceti analize si cereti sfatul medicului curant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu