espressocafe.ro

vineri, 18 decembrie 2015

Produse naturiste

Ce v-ati face voi, oamenii, fara noi, florile? Ar exista viata pe pamant? Ati putea trai sanatosi si fericiti? Nicidecum, va garantam. Mii de ani oamenii s-au tratat numai cu ajutorul plantelor. O vreme, considerata moderna, s-au axat pe medicamente, dupa care unii s-au gandit ca tot natura, in darnicia ei fara de margini, ofera omului ceea ce ii trebuie, asa ca au inceput sa ia cu asalt magazinele care comercializeaza produse naturiste. Noi, florile, plantele, in colaborare cu oamenii, am reusit sa gasim remedii pentru deficit de vitamina D, sa tratam diverse afectiuni doar cu ajutorul celor oferite de natura. V-am aratat ca floarea soarelui este una dintre cele mai frumoase flori de pe pamant, dar cand vine vorba despre gatit, europenii se uita peste gard la locurile unde oamenii folosesc alte soiuri de ulei si asa ajung mi apoi sa isi comande cate un borcan de ulei de cocos la Bioportal, intai din curiozitate, iar mai apoi pentru ca descopera ca aduce beneficii. 


Noi, florile acestui pamant, cele care va aducem in magazine produse naturiste, am dori ca astazi sa va dam si un sfat. Gratis. Daca nu ati facut-o inca, cititi cartea Papillon. Pe langa faptul ca va veti distra maxim, ca veti suferi si va veti emotiona odata cu eroul, veti afla ca ocnasii cunosteau de mult importanta fructelor, a florilor, a plantelor in general si puneau mare pret pe tot ceea ce insemna asta. Veti afla cate neplaceri poate simti omul daca din organism ii lipseste vitamina D sau vitamina C, cat de important li se parea sa aiba ulei de cocos si cate eforturi faceau pentru a-l avea intr-o lume in care nu aveau nimic. Pana in urma cu ceva timp, in Romania existau nuci de cocos numai in poze sau pe ecranele televizoarelor, in filme si documentare despre alte zone ale pamantului. Acum, ca poti vedea prin toate pietele nuci de cocos, ca exista o multime de magazine online de unde poate fi cumparat ulei de cocos, cred ca aveti mai multe sanse sa nu duceti lipsa de vitamina D, sa fiti sanatosi pana la adanci batraneti. Desigur, cu conditia sa intrati pe site-ul bioportal.ro si sa va aruncati un ochi pe tot ceea ce inseamna produse naturiste. 


"www.bioportal.ro este chiar primul supermarket online din Romania care se poate mandri cu peste 15.000 de produse bio si naturiste. Suntem aici pentru ca romanii isi doresc sa fie sanatosi, pentru ca sanatatea este cel mai de pret bun al fiecaruia, pentru ca este mai simplu sa previi decat sa tratezi sau sa suferi si pentru ca alimentatia sanatoasa are un pret accesibil.

99% dintre clienti revin pe site-ul www.bioportal.ro pentru a cumpara produsul preferat! Bioportal este locatia de unde iti poti achizitiona produsele preferate sau produsele de care ai nevoie, la preturi accesibile si cu livrare in maxim 24 de ore. Din confortul casei ai acces simplu si rapid la peste 15.000 de produse, care iti pot schimba radical calitatea vietii."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu