espressocafe.ro

miercuri, 16 decembrie 2015

Piese auto pentru vw si legatura lor cu florile

Pervazul era plin de flori care zambeau spre cerul plumburiu al amiezii. De pe drum se auzeau rasetele copiilor ce se bucurau de apropiata vacanta de iarna. Aerul rece infiora trecatorii ce se grabeau spre case. In fata geamului, pe trotuar, o domnisoara tremura de frig in paltonasul mult prea subtire. Privea incruntata spre masina rosie din parcare si spre baiatul care mesterea de zor pe sub capota. Mai dureaza mult? Am inghetat aici asteptand sa o repari, ii spune ea nervoasa. Baiatul isi ridica privirea, injura ca un birjar si spune ca trebuie neaparat sa gaseasca un magazin cu piese auto vw, altfel nu o poate repara. Fetei nu ii pasa. Ea vrea sa ajunga acasa, la caldura, sa faca o baie fierbinte, sa bea un ceai cu lamaie si sa se uite la serialul preferat. El o intelege, dar nu poate misca masina din loc si nici nu vrea sa o lase acolo. E nervos rau. Stie ca un prieten i-a recomandat cu cateva zile in urma sa caute un magazin online si sa comande piese auto vw, ca doar problemele nu sau ivit astazi, ci persista de mult timp. A amanat nepermis de mult si iata-l acum cu masina trasa pe drepata, incapabil sa o miste din loc. 

Florile din pervaz isi pleaca rusinate capetele. Au ascultat fara sa vrea la o discutie intre indragostiti si la prima lor cearta mai serioasa. Si cand te gandesti ca totul a inceput doar din cauza ca i-a fost lui lene sa caute un magazin pe internet si sa isi comande la timp piesele auto de care avea nevoie masina pentru a functiona asa cum trebuie. Fata, pe buna dreptate, dupa o lunga asteptare, s-a suparat, a chemat un taxi si a plecat acasa, lasandu-l pe baiat singur, nervos, cu mainile patate de ulei. Ea a baut un ceai cald, a urmarit un serial la tv, a facut o baie fierbinte. El a continuat sa tremure in strada, uitandu-se la niste piese auto vw, pana cand un prieten s-a oferit sa il ia de acolo si sa il depuna pe presul casei. :)

Aceasta poveste, cu morala sau fara, poate deveni usor legenda, caci florile isi transmit gandurile prin telepatie si uneori o parte din informatii se pierde sau isi schimba forma si continutul. Dar stie toata lumea ca barbatii, cand sunt indragostiti, nu vad si nu aud nimic in jurul lor, riscand in acest fel sa ajunga la certuri cu iubitele, daca se intampla ca un prieten s le recomande un magazin pentru piese auto, iar ei sa nu acorde nici o clipa pentru a comanda ceea ce e nevoie pentru masina. Si ce rusine, ce suparare, cand in mijlocul unei plimbari romantice masina se defecteaza, iar fata ingheata de frig si il abandoneaza pe baiat! 

Legenda spune ca fata il iubea si ca l-a iertat. Baiatul si-a reparat masina a doua zi, ba chiar a dus-o si la spalatorie. Dar putem noi sa credem florile si legendele lor? Nu cumva fata l-a parasit vazand ca nu are grija de masina?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu