espressocafe.ro

miercuri, 16 decembrie 2015

Petreceri animate pentru copii

Stiati ca in aceasta perioada a anului exista o multime de promotii si reduceri pentru cei care aleg sa faca petreceri pentru copii animate? Se incheie curand un 2015 care a trecut rapid. A adus si bune, si mai putin bune. Parintii au muncit mult pentru a putea oferi copiilor tot ceea ce le trebuie, iar copiii, la randul lor, au facut tot ceea ce le-a stat in puteri pentru a-si multumi parintii. A sosit momentul cand toata lumea se relaxeaza, lasa grijile si greutatile deoparte si isi traieste viata la maxim. Si ce poate fi mai placut pentru un copil, daca nu joaca, distractia alaturi de prieteni, participarea la diverse petreceri animate pentru copii? Micutii nostri, florile fiecarei case, merita sa primeasca la sfarsit de an un asemenea cadou, nu-i asa? Au cam trecut vremurile cand copiii se jucau in fata blocului, spun eu. Vremurile se schimba. Nu e treaba mea sa ma pronunt daca in bine sau in rau. Vreau doar sa amintesc un lucru important: trebuie sa tinem pasul cu vremurile. Nu mai lasam copiii nesupravegheati in fata blocului, dar le putem oferi la fel de multa distractie in casa ori in spatii special amenajate pentru petreceri. 

Sa nu uitati ca ofertele petrecerilor animate pentru copii sunt limitate. Daca doriti ca micutii vostri sa aiba parte de un sfarsit de an cat mai placut, acum este momentul sa le pregatiti surpriza. Dar sa vedem, pe scurt, despre ce este vorba... La Infinity Events, copiii se pot bucura de MASCOTE ORIGINALE DISNEY - CUPLU MINNIE MICKEY MOUSE. Ce inseamna asta? Ca vreme de o ora alaturi de copii vor fi doi animatori care vor insufleti atmosfera prin intermediul unui program de jocuri interactive si oferindu-le mult indragitul si modernul painting. In aceasta oferta este inclus modelajul de baloane (o arta pe care mi-ar placea sa o invat si eu pentru a-mi distra nepotii cand vin in vizita) si, drept bonus, un Tun de Confetti mare pentru momentul cand apare in peisaj mult asteptatul tort ce face toti copiii sa aplaude zgomotos. Sa luati in calcul si faptul ca economisiti 10 %...

Un alt pachet promotional interesant este cel denumit 2 ORE DE ANIMATIE SPECIALA. Cu doar 235 de lei, parintii le pot oferi copiilor un uimitor spectacol de improvizatie ce va atrage atentia prin coregrafia speciala HANNA MONTANA, VIOLETA SAU MONSTER HIGH - DRACULAURA, adica exact personajele care sunt la moda printre copii in aceasta perioada si care ii incanta atat de mult pe micuti incat isi doresc haine, jucarii si rechizite care sa aiba legatura cu HANNA MONTANA, VIOLETA SAU MONSTER HIGH - DRACULAURA. Vor avea parte de jocuri interactive vreme de doua ore minunate, pe care nu le vor uita nicicand, se vor bucura de modelajul de baloane, vor primi incantatorul face painting ce aduce tuturor zambete pe buze, vor avea masina de balonase pe toata durata petrecerii, iar ca BONUS un Tun de Confetti pentru momentul tortului. 

Cu un singur clic pe linkul din primul paragraf al acestui articol puteti ajunge pe pagina celor care organizeaza petreceri animate pentru copii. Veti descoperi acolo multe alte oferte atractive, veti putea vedea o galerie foto impresionanta si veti afla ca nu intotdeauna trebuie sa avem saci de bani pentru a ne distra copiii (si noi alaturi de ei). Preturile sunt accesibile tuturor (de la 235 de lei la 390 de lei), asa ca nu mai stati pe ganduri si profitati de ofertele de final de an!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu