espressocafe.ro

vineri, 11 decembrie 2015

Modele de rochii

Ce anume cauta fetele cel mai des pe internet? Daca nu cunoasteti raspunsul la aceasta intrebare, va pot ajuta eu. Cel mai des fetele cauta pe internet modele de rochii de la www.dyfashion.ro/ si eu am convingerea ca foarte putine dintre ele sunt interesate de modele de rochii pentru a le croi singurele, pentru a le trage la masina si pentru a se bucura de tot acest proces laborios. Mai degraba inclun sa cred ca fetele isi doresc sa gaseasca magazine online care sa comercializeze modele de rochii cat mai deosebite, mai moderne, mai elegante si, desigur, la cele mai mici preturi de pe piata. Din pacate (sau e mai corect spus din fericire?), internetul este tot mai plin de asemenea magazine, motiv pentru care sa gasesti modelul ideal de rochie se poate dovedi a fi o aventura de durata, caci este tare greu sa alegi dintre miile de modele de rochii existente, din multitudinea de culori, mai ales daca fata/femeia este pretentioasa si vrea ceva cu adevarat inedit.

Unora le plac rochiile scurte si cat mai mulate pe corp, sa isi poata pune in valoare tot ceea ce natura, in darnicia ei, le-a oferit. In general, aceste fete isi aleg culori indraznete - rosu, roz, mov, albatru, verde sau chiar portocaliu. Si producatorii de rochii au remarcat acest lucru si, in consecinta, au scos pe piata sute de modele de rochii scurte in culori vii, care sa incante ochiul si sa incite imaginatia. Alte femei si fete, la polul opus, isi cauta intotdeauna modele de rochii lungi pana in pamant, mulate pe bust si tot mai largi in jos, caci jocul seductiei este de fapt o adevarata arta si nu toti suntem artisti. Jocul seductiei tocmai pe asta se bazeaza, pe mister, pe lupta barbatului pentru a descoperi femeia, de a o cuceri ca pe o reduta bine pazita. Cele care se descopera prea repede castiga de obicei numai pe termen scurt. Inca de pe vremea bunicii se stie ca fetele care se dezgolesc prea repede nu se marita bine sau nu se marita deloc. Sa nu credeti ca s-au schimbat prea multe de atunci. 

Desigur, asta nici nu inseamna ca fetele ar trebui sa umble cu broboada pe cap, sa poarte rochii lungi pana in calcaie, incheiate pana la gat, cu maneci lungi si musai de culoare gri. Nicidecum, mai ales daca vorbim despre fete foarte tinere. Ele merg la majorate, in cluburi, la diverse petreceri. Chiar nu cred ca li s-ar potrivi rochii de calugarite. Din acest motiv recomand astazi:


"Look Tora este un magazin de Producator deschis în Brașov și extins în mediul online pentru a permite accesul la shopping pasionaților de modă din toată țara. Toate colecțiile sunt originale și produse de catre firma noastră.Colectiile sunt actualizate in pas cu tendintele din moda, iar caracterul distinctiv de promovare il reprezinta diversitatea produselor comercializate.

Look Tora a fost fondat în 2010 și își propune să devină în scurt timp un nume de referință în zona shoopingului online. O caracteristică distinctivă o reprezintă fidelizarea clienților prin informarea lor permanentă și personalizată cu privire la produsele aflate în magazin, raportată la preferințele și caracteristicile specificate de cumpărător în fișa de membru."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu