espressocafe.ro

joi, 10 decembrie 2015

Detector de microfoane

Se adunasera la o barfa multe dintre florile gradinii, suparate ca Zeul aproape le ignora de cand avea o noua preferata. Nu e corect, sopteau ele revoltate. Pana acum ne-a iubit si protejat pe toate, indiferent de culorile pe care le purtam, indiferent de parfumul pe care il raspandeam. Deodata, nici una nu a mai fost suficient de buna, frumoasa si parfumata pentru El. Nu e cinsitit sa ne alunge, sa ne lase in gradina, la voia vantului, a gerului, a viitoarelor zapezi. In timp ce ele isi varsau naduful, papadia le-a facut semn sa taca din gura. Le-a scris pe o frunza urmatorul mesaj: avem nevoie de un detector de microfoane. Nasul meu sensibil ma anunta ca undeva, ascunse printre firele de iarba, sunt instalate microfoane prin care Zeul florilor ne asculta. Trebuie sa le detectam si mai apoi sa le distrugem, daca vrem sa mai barfim vreodata fara sa fim pedepsite. Un detector de microfoane! Bietele flori, albe de rusine si de teama, si-au plecat capsoarele spre pamantul inghetat. 

Da, am gresit. L-am vorbit pe la spate pe zeul nostru, am fost rele si invidioase. Dar cine nu ar fi, daca stapanul ar iubi o singura floare din miile de flori? Avem de ales astazi: ori comandam un detector de microfoane pentru a ne putea feri, ori pur si simplu il chemam pe zeu la noi si ii spunem cat suntem de revoltate pe faptul ca ne-a abandonat in gradina, in vreme ce frumoasa craciunita sta in casa, la caldura, fara teama de copiii ce vor veni curand la colindat, fara teama de vantul aspru si de zapezile ce ne vor ingropa de vii. Zeul florilor, cu ajutorul microfoanelor pe care le instalase in gradina, stia deja cat de suparate erau florile. Dar ce putea face? Multe dintre ele incepusera sa imbatraneasca, se ofileau, se stingeau oricum. Iar craciunita, aceasta floare rosie, de sarbatoare, abia incepuse sa isi etaleze frumusetea si sa ii bucure sufletul. Nu au decat sa isi cumpere detectoare de microfoane, isi spuse el, deopotriva trist si amuzat. 

Florile nu sunt ca oamenii. Ele se sting mai repede. Nici nu sunt la fel de curioase. Oamenii instaleaza microfoane pe unde te astepti mai putin. Daca nu vrei sa iti fie ascultate soaptele, barfele, nemultumirile, trebuie neaparat sa iti comanzi un detector de microfoane. Iata cateva detalii care cu siguranta te vor convinge sa cumperi un asemenea produs:


"Detector profesional de camere si microfoane spionaj BHS Top Detect 403. Aparatul descopera toate camerele spionaj wireless sau cu fir, microfoanele si lentilele tuturor camerelor ascunse. Produs varf de gama!

Unul din cele mai performante detectoare de camere video , microfoane ascunse si localizatoare GPS , Calitate garantata BrickHouseSecurity, ideal pentru : 

-Camere de hotel , cabine dressing , Toalete publice 
- Birou sau sali de sedinte 
- Acasa
- Masina
Detectorul de camere , microfoane si localizatoare GPS ascunse BHS Top Detect 403 detecteaza :

- toate microfoanele ascunse wireless cu frecventa intre 0 si 6,5 GHz
- toate camerele video ascunse wireless cu frecventa intre 0 si 6,5 GHz
- toate lentile camerelor video cu sau fara fir 
- toate localizatoarele GPS acunse"
Poate ca Zeul florilor le va ierta pe supusele sale ca l-au barfit, dar pe tine seful cu siguranta nu te ierta daca il vorbesti pe la spate. Nici sotia daca va afla ca o inseli cu cea mai buna prietena a ei. Mai bine cumpara un detector de microfoane pentru a te asigura ca esti in siguranta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu