espressocafe.ro

marți, 29 decembrie 2015

Camera de supraveghere video

Am auzit de curand o poveste impresionanta despre o familie de italieni. Angajasera o ingrijitoare pentru batrana casei. Fata era de-a noastra, romanca. Treaba ei era sa aiba grija ca batrana sa fie permanent curata, spalata, hranita, ingrijita, supravegheata. Pana aici totul este ca in toate povestile cu ingrijitoare, nu-i asa? Ce mi-a povestit aceasta fata? Ca familia respectiva si-a dat seama ca o singura persoana chiar nu poate supraveghea un batran 24 de ore din 24, ca fizic acest lucru este imposibil, ca este nevoie de un sistem de supraveghere video. Nu cred ca stiau de existenta site-ului Comenzi.ro, pe care il recomand eu astazi pentru ca are cele mai bune si mai ieftine sisteme de supraveghere video, dar au ales sa instaleze in camera batranei o camera de supraveghere video pentru a fi permanent la curent cu ceea ce se intampla acolo fara a se mai deplasa pana in dormitorul ei, fara a mai deschide si inchide usa ce ar fi putut sa il tulbure somnul. Rezultatul a fost peste asteptari: familia stia clipa de clipa cum se simte batrana si daca are nevoie de ceva, fata care o ingrijea avea timp sa se odihneasca pentru a-si putea indeplini sarcinile de serviciu, iar batrana era linistita si nici un zgomot neasteptat nu ii mai tulbura somnul.


M-am intrebat imediat: pe cand si la noi asemenea masuri de siguranta, pe cand minunea de a auzi ca oamenii au in case sisteme de supraveghere video? Cand isi vor da oamenii seama ca o camera de supraveghere video nu este numai pentru protectia contra hotilor, ci si pentru a supraveghea batrani si copii de la distanta, fara sa deschidem si sa inchidem usile de cateva ori pe seara? Nu doar ca persoanele dragi noua ar fi in deplina siguranta, dar am scapa si noi de efortul de a ne ridica din caldura patului la fiecare cateva minute pentru a vedea ce mai face mama, bunica ori copilul, daca am dispune de un sistem de supraveghere video. Nu neg importanta unor camere de supraveghere video in locurile unde exista riscul sa calce hotii, ci doar incerc sa atrag atentia asupra faptului ca aceste camere de supraveghere pot avea o multime de alte roluri, la fel de importante. Trebuie doar sa deschidem ochii, sa ne dorim sa fie bine, sa avem grija atat la confortul si siguranta noastra, cat si ale celor dragi noua (si aici amintesc iar copiii, parintii, bunicii...). 

De ce recomand magazinul comenzi.ro?

"COMENZI.RO este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania.

​Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase.

Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO este o companie reala, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale, cu garantie reala, cu mii de clienti reali. COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor. 

Suntem de 12 ani la dispozitia clientilor prin servicii de calitate si produse pentru toate gusturile si buzunarele."





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu