espressocafe.ro

marți, 1 decembrie 2015

Animatori pentru petrecerile copiilor

V-ati intrebat vreodata care sunt cei mai buni animatori pentru petrecerile copiilor din Bucuresti sau din orice alt oras al tarii? Sincera sa fiu, eu nu. Stiam un baiat de la noi din oras care lucreaza ca animator. Un tip vesel, mereu pus pe sotii, care invioreaza atmosfera oriunde ar merge. De la el stiu ca "niciodata nu se vorbeste despre criza financiara cand e vorba despre copii. Oricat de saraci ar fi parintii, tot gasesc bani pentru a serba ziua de nastere a copilului, pentru a-i cumpara o jucarie, pentru a celebra un eveniment din viata micutului". Mai stiam ca exista o firma care pune la dispozitia celor interesati animatori copii bucuresti. Ii apreciam deja pentru ceea ce fac si pentru felul in care o fac. Ei reusesc intotdeauna sa anime o petrecere, sa inveseleasca atmosfera, sa dea viata petrecerilor cu personaje, atat de la moda in zilele noastre. Dar v-ati intrebat vreodata cum erau petrecerile copiilor inainte de aparitia animatorilor ce transforma astazi petrecerile banale in petreceri de neuitat pentru cei mici si chiar pentru cei mari?

Tin minte ca aveam in jur de opt ani cand am fost invitata la ziua de nastere a unui vecin. El era cu doar un an mai mic decat mine. Avea in plus un pui de caine, un ghem de blanita de un alb imaculat, un soi de jucarie vie. Ce a insemnat acea petrecere? Ore intregi de bucurie sincera, de mirari si imbratisari, de alergatura si ras rotund. Pot spune astazi ca acea petrecere a avut un animator deosebit, pe micul caine alb ce parea sa nu oboseasca niciodata, un animalut care nu se putea plictisi de copii, de dragostea ce ii era impartita prin manutele mici, dolofane. Cred sincer ca un catel cuminte, educat, rabdator, cu pofta mare de viata poate anima cu succes orice petrecere. Cu toate astea, daca imi va cere cineva sa recomand niste animatori pentru petreceri cu copii in Bucuresti, tot catre petrecericupersonaje.ro imi voi indrepta probabil ochii. Cainii sunt niste fiinte exceptionale, care ofera dragoste intr-un mod total dezinteresat, insa raman totusi niste fiinte imprevizibile, asa cum dealtfel sunt si copiii. 

Am si eu un caine in casa. Nu dau petreceri pentru copii, dar jur ca imi anima fiecare clipa a vietii, ma face sa rad, ma ajuta sa traiesc viata la cote atat de vesele, incat nu-i clipa sa nu zambesc. Dar nu as recomanda ca la petrecerile nepotilor mei sa fie animator Bruno, cu toate ca este un caine extrem de bland (imaginati-va ca traieste in pace alaturi de patru pisicute). Nu poti stii niciodata cum va reactiona in anumite situatii, nu poti stii cum un copil il va provoca fara sa vrea sau cum cainelui i se va parea o situatie altfel de cum e de fapt. Prefer sa recomand oameni care, prin munca pe care o fac, reusesc sa aduca pe chipurile copiilor zambete si, in acelasi timp, sa ii distreze in conditii sigure. 

"O petrecere de copii este un motiv excelent pentru a invita personaje din desene care pot intretine atmosfera si pot indeplini visele oricarui copil. Fie ca vorbim de o moda, fie ca vorbim despre fericirea copilului atunci cand isi intalneste personajul favorit, animatorii se ocupa de distractia copiilor iar parintii pot sta linistiti stiind ca micutii lor au o ocupatie. De la personajele clasice ca Alba ca Zapada, Cenusareasa, Spiderman,Testoase ninja, clovni, pirati pana la cele mai noi tendinte in materie de personaje precum Elsa si Anna din Frozen, Violetta, Sofia intai, Monster High, Stefania, Sportacus etc. Suntem deschisi la noutati, de aceea daca aveti propuneri pentru noi personaje nu ezitati sa ne contactati si vom gasi solutia potrivita pentru dvs.

Activitati pe parcursul animatiei: jocuri interactive adaptabile varstei, dansuri, muzica, pictura pe fata si modelaj de baloane!

Animatie speciala: Printese care canta, Mascote Mickey Mouse si Minnie imbracati in diverse costumatii etc!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu