espressocafe.ro

luni, 21 septembrie 2015

Bilete de avion prin aerolines

Vrei bilete ieftine de avion? Vrei sa vezi intreaga lume si sa te bucuri de toate minunile ei (nu, nu va lasati amagiti de ideea ca exista doar 7 minuni ale lumii; fiecare colt de pamant e o minune si ascunde alte minuni)? Intra pe site-ul aerolines.ro si vei avea ocazia de a face ocolul pamantului in cateva minute, iti vei putea alege destinatia dorita, vei putea afla care sunt cele mai bune si mai ieftine hoteluri la care te poti caza, vei putea inchiria o masina si te vei putea bucura de tot ceea ce aceasta planeta are mai frumos si mai atragator. Apoi iti vei comanda biletul de avion si vei calatori in conditii sigure, rapid si comod. Venetia. O floare intre florile lumii, un oras cum nu mai este altul pe pamant, un boboc ce isi deschide petalele spre turistii veniti din toate colturile lumii sa ii admire parfumul, coloratura, gingasia. Din clipa in care omul se decide sa isi cumpere bilete de avion spre Venetia toate gandurile sale raman fixate pe acest loc miraculos, anticipand astfel fiecare clipa, imaginand toate cele ce urmeaza sa fie traite. 


Am incercat si eu sa ma gandesc la o eventuala vacanta la Venetia. Mi-am facut planuri incepand chiar de la bagajul cu care as pleca. Neaparat imi doresc o rochie vaporoasa cu care sa ma imbrac atunci cand un italian bronzat va vasli pe canalele inguste ale Venetiei, in gondola ce se va legana in ritm de vals, facandu-ma sa visez la vremuri trecute, la iubiri romantice, la unduiri de val. Poate as baga in bagaj, alaturi de aparatul foto, un parfum cu miros floral, sa se amestece bine cu aromele marine ale Venetiei. Daca ma gandesc o clipa, cu siguranta imi dau seama ca as purta cu mine in avion un parfum de la Nina Ricci, probabil cel care contine arome de lamai Calabria, bujor caramelizat, vanilie, marul iubirii - maracuja, lemn de mar umezit, cedru si mosc alb. Da, asta as duce la Venetia si as fur de acolo parfumul leandrilor infloriti, al marii cu lacrimi sarate si o masca de carnaval venetian pe care sa o port in zilele cand dorul de Venetia ma va cauta iar.

Pentru ca soarele e deja in varful cerului si pentru ca orice vis trebuie candva transformat in realitate, eu ma opresc aici, dar va invit pe voi, cei care ma cititi, sa va opriti o clipa din treaba, sa intrati pe aerolines.ro (locul unde biletele de avion sunt ieftine, unde fiecare hotel este descris in cateva cuvinte si unde exista o multime de posibile destinatii). Mi-ar placea sa stiu spre care vis va indreapta imaginatia daca va jucati facand rezervari bilete de avion spre Dubai prin Aerolines. Astept cu mare interes povestile voastre. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu